Catalonia Extreme Metal

Catalonia Extreme Metal
Grups de Metal Extrem dels Països Catalans

viernes, 28 de mayo de 2010

FESTIVAL TREMÓ en Monistrol de Montserrat


Y empiezo de nuevo con este Flyer
cortesia de ENTROPIA,en el cual aqui os detallo
lo que nos ofrece este Festival:
CATALÁ:
El 19 de Juny celebrem la segona edició del festival Tremó
Organitzat pel Grup Tremó amb la col·laboració de l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat i la parróquia de Sant Pere. El festival pretén ser una plataforma per a l'art de vanguardia; dansa, arts plàstiques, música, gastronomia, poesia i fotografia. Les activitats començaràn a les 12:00h amb la intervenció de les autoritats i la festa seguirà fins a les 21:00h.
Grup Tremó:
És tracta d'un conjunt d'artistes de diverses disciplines, que treballen i/o resideixen a Monistrol de Montserrat. Concentren la seva tasca en dinamitzar activitats artístiques a la localitat, tant pròpies, com alienes. Realitzen un cop a l'any el festival Tremó, i la fira Montsart, que coincideix amb la fira de la Coca i el Mató.
CASTELLANO:
El 19 de Junio celebramos la segunda edición del festival Tremó
Organizado por el Grupo Tremó con la colaboración del Ayuntamiento de Monistrol de Montserrat y la parróquia de Sant Pere. El festival pretende ser una plataforma para el arte de vanguardia; danza, artes plásticas, música, gastronomía, poesía y fotografía. Las actividades empezarán a las 12:00h con la intervención de las autoridades y la fiesta seguirá hasta las 21:00h.Grup Tremó:Se trata de un conjunto de artistas de diversas disciplinas, que trabajan y/o residen en Monistrol de Montserrat. Concentran su tarea al dinamizar actividades artísticas en la localidad, tanto propias, como ajenas. Realizan una vez al año el festival Tremó, y la feria Montsart, que coincide con la feria de la Coca i el Mató.
Os ofrezco la info en catalán y castellano,y aqui las direcciones
de interes para más info:
Un saludo a tod@s,espero que os sea util la info.

No hay comentarios:

Publicar un comentario