Catalonia Extreme Metal

Catalonia Extreme Metal
Grups de Metal Extrem dels Països Catalans

sábado, 13 de enero de 2018

POWER GRINDCORE5 20 APRIL 2018:CYNESS,ABORTION,KANDAR,BOWEL FUCK,ATTACK OF RAGE,GRINDING JESUS BROTHERS

https://www.facebook.com/events/1966300760307620/


Dámy a pánové, rádi bychom vás pozvali již po páté na taneční parket! Tentokrát se bude podávat energický grind. O zábavu se postarají jedny z nejpovolanějších kapel stylu. Brno se zachvěje, klub bude rozsekán a jedno oko nezůstane suché radostí. Vezmi kamaráda, svoji holku, klidně i babičku a dědu a doražte! Všichni si rádi zatančí! Dámy a pánové, zadejte si!


Attack Of Rage (sk) - představí rychlý, přímočarý a úderný grind, jak vystřižený ze starých učebnic. Hard coreové výjezdy, chytlavý rytmus a šílenství. Ultimátní gindový masakr v podání slovenských maniaků doporučujeme strávit v mosh-pitu! a hlavně po více jak čtyřech letech opět v Brně!

Cyness (d) – německý death metal smíchaný s grindem v takovém poměru, že vám budou vybuchovat lebky tlakem. Masakr, rebelie, špína. Co si víc přát? Snad jen vidět tuhle partu naživo. CYNESS vám v Brně nakopají zadky, že na to do smrti nezapomenete. A ještě jim za to budete děkovat!

ABORTION grind (sk) - právě vydávají nové album „All You Need is Hate“. Jak známo, brutální klasika v podání těchto nezmarů dokáže rozhýbat i nemrtvé. Přijďte se o tom přesvědčit, tahle parta totiž hraje od srdce a jejich grind patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co na Slovensku vzniklo. Grind!

Distaste (aut) – máme neodbytný pocit, že tohle bude hodně silná káva. Rakušané se svým brutálně death metalovým grindem dokážou pěkně pocuchat nervy. Nic pro slabé povahy! Odolní jedinci budou určitě pařit jako o život. Snad pánové zahrají i nějaké skladby z letošního EP „Todt“. Mají totiž krvavě hitový potenciál. Bude masakr!

BowelFuck (cz) – Špinavý zvuk, evokující frézování drážek do vašich mozků. Z těchto Čechů je cítit severský grindový smrad na sto honů. Když jsme kapelu viděli na FEKAL PARTY, spadly nám huby údivem. Bylo to zničující, totálně špinavé, našlapané a devastující. Oldschool Goregrind, Grindgore, který vám utrhne hlavu i s páteří!

Grinding Jesus Brothers (sk) -- tahle banda vznikla v r. 2009 a v česku hráli snad jen jednou! Pochází z dalekého Stropkova! UG grindcore jak má být! Zaručeně Vám tihle maniaci budou trhat ušní bubínky. Jejich nahrávka Reigen of evil stojí za posech!. Na živo je to tlak! Dojdi je podpořit. https://bizarreleprousproduction.bandcamp.com/album/reign-of-evil

Kandar (cz) - Už se vám někdy stalo, že jste spadli do mlátičky na obilí? Že ne? Tak pokud po podobném zážitku toužíte, tak si přijďte poslechnout grindové maniaky KANDAR. S touhle partou se rozhodně nudit nebudete. Inteligentně zahraný grind, zkušení muzikanti v sestavě, obrovská nálož energie. To jsou KANDAR!

Hrací časy -
18.00 - open sálu
19.30 - 20.00 - Kandar (cz)
20.20 - 20.50 - Grinding Jesus Brothers (sk)
21.10 - 21.40 - ABORTION (sk)
22.00 - 22.30 - Attack Of Rage (sk)
22.50 - 23.20 - Distaste (aut)
23.40 - 00.10 - Cyness (d)
00.30 - 01.00 - BowelFuck (cz)

Vstup do sálu v 18:00.hod
Start v 19:30.hod
Vlez - 200-250 (jako každý ročník)

No hay comentarios:

Publicar un comentario