Catalonia Extreme Metal

Catalonia Extreme Metal
Grups de Metal Extrem dels Països Catalans

sábado, 17 de febrero de 2018

FINISH GOREOVER WITH:FECALIZER,CUMBEATS,ORGAN GRINDER

https://www.facebook.com/events/582757825404052/

Goregrindiä sekä death metallia siitä sairaammasta näkökulmasta koko illan! Aivot kannattaa jättää narikkaan ja ne parhaat tanssikengät kannattaa laittaa jalkaan! Ilta on mahdollisesti täynnä yllätyksiä, eikä mikään ole hallinnassa. Tule siis todistamaan kaaosta!

Fecalizer Mexico (Goregrind)
2003 Nayaritissä perustettu 3:n hengen goregrind-yhtye. Bändi ottaa vaikutteita sellaisiltakin nimiltä kuin Mortician, Dead Infection ja Carcass. Fecalizer on kiertänyt jo paljon maailmalla, mutta tämä on jätkille ensimmäinen Suomen vierailu.

VxPxOxAxAxWxAxMxC (Austria) (Goregrind)
Joskus herranvuonna 2008 jätkiä alkoi kyrsimään paikallinen melodinen musiikki ja näin 4 itävaltalaista kaverusta pisti pystyyn ylemmän Itävallan rankimman bändin, joka kantaa (koko)nimeä: VAGINAL PENETRATION OF AN AMELUS WITH A MUSTY CARROT. Nimi kertoo jo, että laatukamaa kyseessä! Bändin rumpali katosi jossain välissä matkasta ja nykyään VxPx vetääkin rumpukoneella ja nähtävästi meno on vaan entistä hurjempi!

Cumbeast Official (Brutal Death Metal)
Turun viemäreistä iskevä Cumbeast on nimi, jonka jokaisen pitäisi tietää. Kyseinen bändi on jo tunkenut 4 täyspitkää levyä ulos. Viimeisin levy Straight Outta Sewer julkaistiin 2016. Nykyään bändi vetää triona, mutta se ei menoa hidasta!

Organ Grinder (Brutal Death Metal)
Lukuisista henkilöstömuutoksista selvinnyt Organ Grinder on keravalainen epäpyhä sekasiitos brutaalia death metallia sekä goreilua. Organ Grinder on julkaisemassa ensimmäistä täyspitkäänsä vielä tämän vuoden aikana, joten keikalla saatetaankin kuulla uutta materiaalia!

Liput ovelta 5€
K18
Soittoajat ilmoitetaan myöhemmin.

Nietostie 11 Vantaa Bar Rock Bear

No hay comentarios:

Publicar un comentario